De outfit van Lotus: gave tuniek van Ebzo

De outfit van Lotus: gave tuniek van Ebzo

Wat een cool kinderkledingmerk is dit toch: Van Nederlandse bodem, check! Handgemaakt, check! Unique en origineel, check!

Ebzo is een heel jong baby- en kinderkledinglabel met unieke prints, is van perfecte kwaliteit en afwerking en 100% handgemaakt, gewoon in Nederland! Shirtjes, truitjes, rokjes, broekjes en jurkjes hebben een simpele en zeer comfortabele pasvorm en tijdloze kleuren. Deze setjes zijn echt alles behalve saai want, heb je thuis een ‘Klessebes’ of een ‘Deugniet’ of een ‘Knapperd’ rondlopen? Dan is dit merk is helemaal voor jouw mini! Elke top, trui of jurkje heeft de mogelijkheid tot het bedrukken van een geweldige persoonlijke eigenschap of natuurlijk de uitspraken van jouw kindje. Genoeg om uit te kiezen wat bij jouw kind past! Daarnaast zijn er ook items met rustige prints of helemaal zonder. Ebzo maakt kleding in de maten 62-68 t/m 122-128, biedt een topservice en je kan zelfs ook nog een ‘bestelling op maat’ plaatsen waar je de kleuren en de prints op eigen wensen kan samenstellen.


Lotus draagt een grijse tuniek tuniek van sweatstof met de opdruk van drie schattige kolibrie vogeltjes. De mouw en schouderpand zijn iets verlaagd en heeft de schijn iets oversized te zijn en daar houd ik ontzettend van: Net iets nonchalant maar dan nog wel steeds binnen de pasvorm. De kleding van Ebzo is fijn om in te spelen in de speeltuin, om aan te doen naar school of gewoon lekker om thuis in te relaxen. Ideaal!

De tuniek met kolibrie print kost €37.00 en je shopt deze in de webshop van Ebzo.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Ebzo maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply