De mooiste kinder-braceletten van Studio Leafs

De mooiste kinder braceletten van Studio Leafs

Studio Leafs maakt prachtige braceletten voor kinderen en ook bijpassende voor de mama’s. Elegante en mooie subtiele kleuren en gebruik van mooie edelstenen en zilver maakt dat het werkelijk een prachtwerk is om te zien en te dragen.

Elke unieke armband van Studio Leafs heeft een samenstelling van steentjes met eigenschappen en zijn naar wens samen te stellen. De armbandjes zijn gemaakt van mooie materialen als sterling-zilver en edelstenen. De collectie wordt gekenmerkt door bijzondere ontwerpen en de mooie kleuren die zijn gebruikt die ook nog de laatste trends volgen. Er zijn collecties voor jongens, meisjes en ook voor mama’s, denk aan Moederdag op 14 mei 🙂

Op de website van Studio Leafs zijn de eigenschappen van de edelstenen te vinden en kun je een uniek en bijpassend cadeau samenstellen en bestellen dat speciaal voor jou wordt gemaakt. De armbandjes kunnen in diverse maten besteld worden die bij de leeftijd past met een stukje extra ketting zodat deze langer, op de groei, gedragen kan worden.
Aan de hand van de geboortedatum van Belle zijn haar karakteristieke eigenschappen met bepaalde stenen samengesteld. Edelstenen versterken eigenschappen. Belle heeft het sterrenbeeld Ram, is temperamentvol, slim en eigenwijs. Ze wil van alles weten en zien en is van de regeltjes en principes. Aan de andere kant heeft ze een zacht en superlief karakter: Ze leeft altijd mee, staat gelijk klaar om alles samen te doen, is zorgzaam en soms zelfs verlegen. Studio Leafs heeft voor Belle maar liefst twee armbanden gemaakt: Een roze-kwarts armband (eenzelfde kraal die Lotus ook heeft). Dit is de kraal van de liefde en vriendschap. De tweede armband New Dawn met toermalijn heeft een aardende, beschermende werking en helpt haar in haar kracht te staan. De combinatie met de blauwe sodaliet bevordert zelfvertrouwen en respect. De armbandjes stralen rust en schoonheid uit en worden in een prachtig doosje afgeleverd.


Bij Studio Leafs ben je verzekerd van een uniek, origineel en persoonlijk cadeau.
Bekijk de website om jouw persoonlijke sieraad samen te stellen.

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-3895Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

Leave a Reply