Het Moulin Roty garderobe-koffertje

In het koffertje van Moulin Roty vindt het kindje dat graag ‘papa en mama’ speelt alles wat haar hartje begeert. Twee knuffelpopjes, Sylvain en Nini, om aan te kleden met een uitgebreide garderobe.

Het speelgoed en decoraties van Moulin Roty zal iedereen wel een nostalgisch gevoel geven. Het is een toonaangevend merk van exclusief en kwalitatief goed speelgoed, knuffels en decoratie voor de baby- en kinderkamer en is geïnspireerd op oude verhalen en de vintage look… Het begon allemaal in het jaar 1972 waar een groep van vrienden een oude, vervallen molen in het Franse dorp Moulin Roty hadden gekocht. Zij renoveerde deze molen tot een prachtige plek waarin zij en hun families samen konden leven en werken. Het avontuur begint pas echt als ze starten met het maken van decoratieve producten en speelgoed voor kinderen.

In het schattige koffertje ‘La petite aemoire’ zit een hele garderobe verborgen samen met twee knuffelpopjes. In de kast hangt een trui, een pyjama, twee shorts, een kleedje, een salopette, een hemdje en een vestje. De combinaties zijn eindeloos en de kwaliteit is fantastisch: Er is aan elk klein detail gedacht en is prachtig uitgevoerd. De twee knuffelpopjes Sylvain en Nini zijn bekende figuren uit de mooie reeks knuffeldieren ‘La Grande Famille’ van Moulin Roty en zijn gemaakt van zacht velours en zijn 20 cm groot. Alle kleertjes en knuffels kunnen gewoon de wasmachine in op een koud wasprogramma en zijn ze ook geschikt voor hele kleine kinderen dankzij het gebruik van kindvriendelijke en met zorg gekozen materialen. Het koffertje kan overal mee, is gemaakt van stevig karton en heeft een metalen sluiting, een handvat en zelfs een labeltje om te personaliseren. Schattiger wordt het echt niet!

Het Moulin Roty garderobe-koffertje ‘La petite aemoire’ is te koop bij Coconeh.


Coconeh is een nieuwe online conceptstore uit Amsterdam die enkel verantwoord speelgoed en lifestyle producten verkoopt van natuurlijke materialen zoals hout, wol, vilt en diverse andere stoffen. De producten komen uit diverse hoeken van Europa, gemaakt door kleinschalige familiebedrijven. Bij Coconeh vind je de producten die je laten glimlachen en waarbij je de kinderen een groot speelplezier bezorgd.

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international Creative Commons-Licentie

 

Leave a Reply