De outfit van Belle: trendy kleur en vrolijke prints!

De outfit van Belle: trendy kleur en vrolijke prints!

Ja, zelfs op vakantie moet er worden geblogd. Niets mis mee want we hebben heerlijk weer hier in Italië en genieten volop van de zon! Deze keer wil ik een mix&match outfit van twee geweldige en zeer verschillende merken met jullie delen…

Raspberry Republic  is nog niet zo’n bekend merk op de Nederlandse markt, maar daar gaan we heel snel verandering in brengen, want elk kind houdt van printjes op de kleding! Belle is helemaal weg van dit te gekke topje van de huidige zomercollectie met veel gekke aapjes erop. Het is van uitstekende kwaliteit en heeft een losse fit pasvorm. De oranje kleur van deze shorts van Mio&Co is dé trend van deze zomer. De structuurprint op deze shorts en de diverse mogelijkheden tot dragen en combineren maken de short een onmisbaar item in de zomerkast van de klein diva. Draag hem iets hoger of juist lager en combineer dit met de speelse prints van Raspberry Republic of met basic hemdjes.


Raspberry Republic  is een nieuw kinderlabel uit Polen die staat voor kwaliteitsvolle, kleurrijke kleding. De collectie, ontworpen en geproduceerd in Polen, wordt gemaakt van biologisch katoen en is boordevol opvallende, gekke en vrolijke prints geïnspireerd op de natuur en dierenwereld. De print hebben veel Scandinavische invloeden in hun ontwerpen en kwaliteit is boven alle verwachtingen!
www.raspberryrepublic.pl


Raspberry Republic zomer collectie 2017 is verkrijgbaar bij deze winkels in Nederland en Belgie: JippiejajeeStormus.
Ook via de website van Raspberry Republic (verzendkosten naar Nederlands zijn €12,00)
Mio&Co short old orange is te koop bij Axclusif

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalCreative Commons-Licentie

Leave a Reply