De zachte organic pyjama’s van SNORK Copenhagen

De zachte organic pyjama’s van SNORK uit Copenhagen

Het klinkt misschien gek, maar mijn kinderen slapen niet in pyjama’s die volstaan met tekenfiguurtjes en hysterische kleuren. Zij dragen zachte comfortabele pyjama’s gemaakt van de beste kwaliteit. Nachtkleding is bij ons net zo belangrijk als de kleding die we overdag dragen.

Ik merk aan Belle en Lotus dat ze een goede nachtrust hebben wanneer ze een comfortabele pyjama dragen, in kort of lang model afhankelijk van het seizoen. Het is overigens niet eens zo makkelijk om goede nachtkleding voor kinderen te vinden die naast comfort ook zachten organic zijn, het liefst in een roze of ander leuke kleurtje. Niet zo lang geleden heb ik SNORK Copenhagen ontdekt. Het is een Deens label die fijne zachte nachtkleding maakt van 100% biologisch katoen.
De nieuwe zomercollectie van 2017 heet ‘Sea stripes’ en doet jou gelijk denken aan zo’n langzame zorgeloze gezellige zondagochtend in een strandhuisje of ergens op vakantie…De hele collectie is voor de kinderen van 2 tot 14 jaar en voor zowel de jongens als voor meisjes bestaan er diverse modellen van nacht- en lounge kleding. Het heeft een minimalistic touch en kleine schattige details zoals bijvoorbeeld een vlindermouw.
Elke item uit de collectie wordt met liefde behandeld en wordt verpakt geleverd in een prachtige cadeaudoosje van gerecycled karton.


De gehele collectie van SNORK Copenhagen is te koop via hun website en ook bij een aantal retailers in Nederland.
www.snorkcopenhagen.com

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international@minibelle.nl-2554Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalDe zachte organic pyjama’s van SNORK uit Copenhagen@minibelle.nl-1541@minibelle.nl-1605

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply