Chicks from heaven: Ibiza-style sieraden voor meisjes en hun mama’s

Zon, zee en strand… meer hebben we voorlopig écht niet nodig! En wat vind ik het onwijs leuk om mijn comfortabele kleding af te stijlen met leuke armbanden en kettingen. Eigenlijk ben ik helemaal geen sieradenmens, maar in de zomer vind ik dat juist wel érg leuk!

Mijn eigen stijl is best wel saai vind ik zelf: Ik houd bijvoorbeeld van een makkelijke jogging of legging; lange topjes, tuniekjes, shirtjes en oversized cardigans. Dat allemaal met het liefst Havaniana’s slippers het hele jaar door. Meer heb ik echt niet nodig en als final tough gebruik ik vaak kleine gevlochten armbandjes en bijzondere kettingen. Het hoeft van mij niet echt iets duurs te zijn, als het maar mooi bij me past.

Een van mijn recente ontdekkingen voor houten kettingen en Ibiza-style armbandjes is het merk Chicks from Heaven. De nieuwe zomercollectie van Chicks from Heaven is al een tijdje online en hier vind je diverse sieraden en haaraccessoires voor zowel meisjes en jongens als hun moeders uiteenlopend van romantisch casual tot chique. Felle zomerse kleuren zoals fuchsia met rood en petrol met knalgeel. Ook de zachte pasteltinten zoals zalmroze, mintgroen en lichtgrijs zijn veel gebruikt in de mooiste eyecatchers van deze zomercollectie.

www.chicksfromheaven.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl@minibelle.nl-0975@minibelle.nl-0682@minibelle.nl-1281@minibelle.nl-1280@minibelle.nl-0685Creative Commons-Licentie

Leave a Reply