Senne is TWEE!

happy birthday verjaardag twee jaar musthave party

Mijn lieve kleine baby is nu twee jaar oud! Soms al zo groot en soms ook nog zo klein en wat zijn de afgelopen twee jaar voorbij gevlogen. En wat een cliché maar toch geniet ik elke dag weer meer van dit vrolijke mannetje.

Twee dagen nadat wij terugkwamen van onze vakantie in Griekenland vierden wij Senne zijn tweede verjaardag. Als eerste kan ik je dit niet aanraden…ik bestelde de boodschappen vanuit ons vakantieadres en kwam tevens tot een besef dat ik geen verjaardagsoutfit voor Senne had. Daarnaast had ik geen idee wat ik ook al weer in huis had en bestelde we toch snel nog online zijn verjaardagscadeau.
Desondanks was het feest meer dan geslaagd. Senne, die best wel verlegen kan zijn, straalde als nooit tevoren. Hij vond alle cadeautjes uitpakken maar wat prachtig en heeft heerlijk gesnoept van al het lekkers wat er op tafel stond.

We hadden dan ook een echte sweet table voorbereid. Terwijl ik tijdens zijn eerste verjaardag nog volledig voor allerlei gezonde traktaties ging, hadden we dit jaar uitgepakt met allerlei zoete versnaperingen. Zo hadden we onder meer prachtige (en overheerlijke) koekjes van Mysweetdear, die speciaal voor Senne aan de slag was gegaan. Daarnaast maakte ik vrolijk versierde oreo’s met discodip, marshmallow panda’s en was er popcorn en natuurlijk taart!

Wij wilden graag een zelfgemaakte taart en hoewel deze niet helemaal gelukt was, smaakte hij verrukkelijk. De caketopper was van Oh So Pretty Party en maakte de taart echt af. Ik koos als thema pastelkleuren gecombineerd met zwart, en de papieren bordjes van de taart pasten daar perfect bij. Vrolijke mintgroene bordjes met zilveren confetti van Musthave party combineerde goed met de ‘drip’ van de taart. Ook hadden we mooie lichtblauwe servetjes, bekertjes en bordjes van Myracle met een ruitje, die het geheel een rustige vibe gaven. Bij de Xenos kocht ik drinkflesjes voor de kids, die ik zelf versierde met de pandastickers van The cherry on top. De kinderen mochten deze flesjes na afloop mee naar huis nemen, evenals een kadozakje met een bellenblaas en ballon.

Naast al het lekkers zijn we ook helemaal los gegaan met de versiering. De ‘party’ folieballon was dan ook een echte eyecatcher boven de tafel, aangevuld met verschillende ballonnen. Als je een sweet table hebt is dat toch wel een musthave. De letters ‘TWO’ die ik kocht bij de Xenos, verfde ik in verschillende pastelkleuren, wat de tafel mooi opvulde.

Senne zijn outfit hield ik simpel en comfortabel. Ik koos voor een grijs tshirt met gekleurd spikkeltje van Mio*Co en een korte gele short van Toughcookiestore.

Na het feestje was Senne flink verwend, het lekkers opgesmikkeld en de buikjes vol. Echt een dag om met veel plezier op terug te kijken!


• De zwarte tekstballonnen, marmerballonnen, folie ‘party’ ballon en ‘disco’ bordjes zijn verkrijgbaar bij www.musthaveparty.nl. Een shop waar je heel goed terecht kunt voor de aankleding van je feestje.

• Van www.myracle.nl had ik het lichtblauwe servies, feesthoedje en –strikje, kadozakjes, ballonnen met panda en de ballonnen met pastelkleurige stippen. Deze webshop heeft naast fijne kinderkleding en speelgoed ook mooie spulletjes voor een party.

www.mysweetdear.com heeft gezorgd voor de prachtige koekjes in de vorm van de slinger en de ijsjes, werkelijk waar zo prachtig om te zien.

• De pandastickers en de rondjesslinger zijn van www.thecherryontop.nl . Zoek je gepersonaliseerde items voor bijvoorbeeld een verjaardag? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Credits: fotografie ©kimroza

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 

 

Leave a Reply