PEARS FROM BABYNELL

Kennen jullie Etsy al? Daar kan je altijd leuke handmade kleertjes en spulletjes kopen van kleine shops! Vanuit hoeken van de wereld met allerlei merken.
Lieve Jessica van Babynell vond Lotus zo’n leuke meisje en omdat haar mama zulke mooie foto’s kan maken heeft zij dit setje toegestuurd. Helemaal uit America, met een toffe peren printen. Het topje en het leuke broekje zijn ideaal voor straks als het warmer wordt voor in de speeltuin, zandbak of op het strand. Het heeft lieve mooie zachte kleurtjes, is gemaakt van organic cotton, heeft een ademende stof en is van goede kwaliteit. Perfect voor de baby’s zomer garderobe. De comfortabele zachte roze broekband met een schattig koordje is een mooi detail en maakt deze outfit uniek. Van dit setje draagt Lotus maat 6-9 en is te bestellen in verschillende designs van 0 tot 5 jaar en prijzen starten vanaf 35 euro incl. verzending naar Nederland.
Babynell peren setje shop je hier


Did you know Easy already? That’s the place were you can always find great handmade stuff from small shops! From all corners of the world and of all trades. Dear Jessica from Babynell kids clothes find Lotus such a cute girl and because her mom makes beautiful pictures she sent me this set. All the way from America, with cool pears prints. This singlet and cute short pants are ideal for when it gets warmer in the playground or on the beach. It’s got beautiful soft colors, is made from organic cotton, have a breathable fabric and is from very good quality. Perfect for babies summer wardrobe. The sweet little yoga band and the super comfy fold over the waistband with the drawstring is a nice detail that makes this outfit unique. Comes in sizes newborn up to 5 years. Lotus is 7 months and wears size 6-9. The tank and shorties are available in a few designs and cost from 35 euro incl. shipping to the Netherlands.
Buy Babynell tank and shorties hier

IMG_3008 IMG_3006 IMG_2972 IMG_2957 IMG_2849

Leave a Reply