Netjes opbergen en ordenen van klein speelgoed

Heel herkenbaar zijn denk ik al die kleine houten blokken, lego, autootjes, minigames en divers klein ander speelgoed die geen echte opbergplek hebben en altijd maar rondslingeren, zoekraken of op de grond blijven liggen.

Van Tidy Books kreeg ik een heel handige houten opbergbox en ben daar zo blij mee! Heel lang ben ik opzoek geweest naar zoiets en heb het eindelijk gevonden! Het heeft ideale afmetingen voor in de woon- of kinderkamer en mede door de prachtige afwerking en natuurlijke kleuren lijkt het in elk interieur te passen.

De opbergbox is gemaakt van duurzaam hout (geen MDF) en is in verschillende kleuren naar keuze op basis van waterverf te krijgen. De box wordt afgeleverd met drie stoffen mandjes die hier precies inpassen en verdeelt de box in afzonderlijke ruimtes.

Hier thuis maakt de opbergbox iedere dag een beweging van kinderkamer naar woonkamer. De meisjes hebben veel plezier met het sorteren en opbergen van hun speelgoed en geven hen zo een goed overzicht om snel hun speelgoed erbij te kunnen pakken.

De afmetingen van de box zijn W40cm  x L34cm x D24cm.
www.tidy-books.co.uk

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

 

Leave a Reply