Duurzame, comfortabele en tijdloze kinderkleding: House of Jamie

De nieuwe winter collectie 2017 van dit Nederlandse merk is werkelijk geweldig! De tijdloze stijlvolle items die je steeds weer opnieuw met elkaar kan combineren hangen bij ons thuis toch wel elk seizoen in de kast.

House of Jamie is een prachtig Amsterdams fairtrade label dat altijd trouw is gebleven aan hun concept. Het merk staat voor comfort, duurzaamheid en uniseks.

House of Jamie bestaat reeds jaar 5 jaar en dat wordt gevierd met de nieuwe te gekke wintercollectie met de nieuwe kleur in hun collectie, namelijk powder pink! Naast de Bretonse streep en de zwart en grijze basics, ben ik heel blij om roze in de collectie te zien. Met twee meiden kun je toch er niet omheen want Lotus van bijna 2 jaar en Belle van 4,5 zijn dol op het jurkje in deze kleur.

De nieuwe items zoals truitjes en broeken uit de wintercollectie hebben een hele fijne zachte voering aan de binnenkant. Voor Lotus heb ik een oversized zacht roze jurkje met een gestreept collar shirtje en Belle was op slag verliefd op de dungaree dress in powder pink! We combineren het met een grijze sweater met speelse ruffles op de schouders. Het mooie is dat de dungaree jurk het hele jaar door gedragen worden met korte of lange mouw!

Alle items vallen mooi op maat dit seizoen: Lotus draagt maat 92/98 en Belle maat 110/116.

Bekijk en bestel de hele collectie op www.houseofjamie.com


Tijdloos, duurzaam en comfortabel kinderkleding

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply