De outfit van Belle: Een retro jurkje en knit cardigan

Wanneer je denkt je alle grotere merken op de huidige markt wel aardig kent, komt er plots een bijzonder merk om de hoek kijken waar ik tot kort geleden nooit eerder over heb gehoord. De reden dat ik gelijk verliefd ben geworden zijn de gebruikte retro prints en de smalle pasvorm van de jurkjes.

Dit Belgische topmerk Lily-Balou maakt comfortable kleding met een retro knipoog. Mooi om te zien, feestelijk om te dragen en heerlijk om in te spelen. Al de gebruikte materialen zijn natuurlijk en ecologisch verantwoord.

De nieuwe wintercollectie van 2017 heeft diverse zachte kleuren met herfstmotieven, allemaal uitgevoerd in diverse modellen zowel voor jongetjes als meisjes. Enkele printjes en kleurtjes zijn zelfs unisex! Zo kan er van alles gecombineerd worden waarbij niets te gek is bij dit kinderkledingmerk voor eigenwijze kindjes.

Dit jurkje van Lily-Balou was gelijk mijn favoriet: Een mooie aansluitende bovenkant met een ideale pasvorm voor het spelen op school en in de speeltuin. Bij dit merk staat comfort voor spelende kinderen voorop waarbij geen vervelende stoffen, ritsen of andere accessoires zijn gebruikt.

Als kers op de taart heb ik uiteraard dit behagelijke ivoorkleurig gebreid vestje ‘Eloise’ van 100% katoen voor Belle gekocht zodat ze warm wordt gehouden tijdens de wat koudere dagen. Het vestje heeft een hele zachte knit met een nonchalante pasvorm.

De collectie van Lily-Balou heeft enkele maten en valt een beetje als andere Franse merken, namelijk klein en smal. Ik zou bij twijfel altijd een maat groter nemen.

www.lilybalou.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

One Reply to “De outfit van Belle: Een retro jurkje en knit cardigan”

Leave a Reply