Kleurrijk en duurzaam: de salopette jurk van Lily-Balou

Het Belgische kinderkleding merk Lily-Balou heb ik pas dit seizoen mogen ontdekken. Naast dat het merk heel duurzaam en de kleding erg comfortabel is om te dragen, heeft elk seizoen geweldige nieuwe designs!

Op een eerder moment heb ik de outfit van Belle hier gedeeld en omdat ik destijds zo enthousiast was over dit merk heeft Lotus ook een jurkje mogen uitkiezen. Gelijk viel mij de salopette jurk Fay Mice op, want zulke jurkjes zijn hier momenteel helemaal hip!

Zo’n salopette jurkje is het hele jaar door te dragen en kan met van alles worden gecombineerd, van basics tot aan andere prints en kleuren waarbij niets te gek is en alles mag. Het staat zo leuk om bij warm weer het op het blote lijfje te laten gedragen, maar nu het echt geen zomer meer is, is het beter om een longsleeve of rompertje eronder te doen. Het merk staat bekend om de speelse prints en herkenbare uitstekende kwaliteit.
Het jurkje is gemaakt van dikke organic katoen met elasthane en heeft een metroprintje van mini-muisjes erop.

In de wintercollectie van Lily-Balou zit alles om het outfit compleet te maken van maillots en mutsen tot aan jurken en vesten. De collectie heeft enkele maten en valt een beetje als andere Franse merken, namelijk klein en smal. Ik zou bij twijfel altijd een maat groter nemen.
www.lilybalou.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply