Belle in Lötiekids: Een geweldig kinderkleding merk uit Barcelona

Lötiekids is een Spaans kinderkleding merk en sinds paar seizoenen een echte hype op de Nederlandse markt! Een makkelijk te dragen (unisex)collectie met subtiele prints en uitstekende kwaliteit.

Afgelopen zomer heb ik zelf kennis gemaakt met dit geweldige merk en ben ik ontzettend blij dat ik ook dit winterseizoen ik aantal geweldige setjes aan jullie mag laten zien en hier meer over vertellen. De collecties van Lötiekids kinderkleding (1-10 jaar) zijn geïnspireerd op de Nordic sfeer en hebben terugkerende subtiele unisex prints en natuurtinten. Het past altijd mooi bij elk seizoen en doet mij vaak denken aan zee, bos of bergen. De kleding is erg comfortabel, speels maar ook zeker praktisch en gemakkelijk te dragen.

Belle heeft een combinatieset van een ballet-top en een rok. De Cotton flakes Ballet top in taupe kleur vind ik een echte musthave uit de hele collectie voor meisjes: De verlaagde achterkant en een iets kort model, waardoor het heel mooi valt en is zowel met rokken als jeans te combineren. Het rokje Llamas dusk in een prachtige blauwe kleur met natuurlijk de trend van het seizoen: Lama’s, een hele goede basic rok voor alle topjes en truitjes.
Lötiekids brengt elk jaar twee collecties uit, maar hun standpunt is dat elk item het hele jaar door gedragen kan worden. De kleding is gemaakt van de beste kwaliteit katoen en elasthan en is niet te dun of te dik en past het heel goed bij de gemiddelde Nederlandse winter en zomer.

Maatvoering:
Het valt redelijk op maat. Belle is 107 cm en draagt hier maat 4/5y-98/110.

Shoppen:
Via de website www.lotiekids.com (ze verzenden ook naar Nederland) of
via één van de online store’s: Little Department StoreBon Bon Bleu

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply