Musthave voor de meisjes: zwarte laarsjes van BunniesJR

Musthave voor de meisjes: zwarte laarsjes van BunniesJR

Zwarte laarsjes zijn toch wel de meest gedragen herfst/winter schoenen voor de meiden. Deze enkellaarzen van BunniesJR zijn ideaal voor peuters met een te brede voet of hoge wreef.

We hebben veel sneakers en veterschoenen, maar wat echt in de meidenkast niet te missen is, zijn laarsjes. De zwarte kleur vind ik zelf perfect passen bij de meeste outfits, weersomstandigheden en speeltuin exercities. Volop keus op de markt, maar na veel pasmomenten blijkt dat niet elke model of merk geschikt is voor de kleine voetjes. En hoe leuk of mooi het ook staat, bij de meeste schoentjes komt het voetje er niet eens in.

Deze BunniesJR leren laarsjes kun je gerust online bestellen, want er is bij dit model goed nagedacht over de voetontwikkeling. Zo hebben de laarzen twee ritsen: Eentje aan de binnenzijde, zoals bij de meeste schoenen en dan een extra functioneel rits aan buitenzijde. Deze ritsen zijn hét ultieme detail waardoor elke voet perfect past.

Heeft jouw kindje net iets te brede kuiten en/of een hoge wreef net als Lotus, dan laat je de rits open voor extra bewegingsvrijheid. Bij te smalle voetjes kun je deze dichtdoen en zit het mooi aangesloten om het beentje en kun je de rits open doen bij het aan en uittrekken. De laarsjes van BunniesJR zijn volledig van leer en zijn ideaal voor de peuters die al goed kunnen lopen maar nog steeds een flexibele zool en goede pasvorm nodig hebben.
De laarsjes hebben een uitneembare lederen binnenzool. De binnenkant is gevoerd met leer en de rubberen zool heeft een kleine hak.

Shoppen:
Deze zwarte laarsjes zijn leverbaar in de maat 20-17 en te bestellen via de nieuwe website van BunniesJR hier en via de nieuwsbrief aanmelding krijg je 5 euro korting.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply