About last weekend: Indian summer

Indian summer iglo indi collectie winter 2017

Wat een prachtig weer was het afgelopen weekend en een betere start van de herfstschoolvakantie konden wij echt niet wensen.

Serieuze plannen voor het weekend hadden we niet en daarom besloten we om op zaterdagochtend lekker vroeg met de kinderen en de hond naar het strand te gaan om eens flink uit te waaien en zandkastelen te bouwen. Het is altijd heerlijk rustig rond dat tijdstip van de dag. Het strand waar wij altijd naartoe gaan is zeker geen Scheveningen, maar wel het Zuiderstand, dat bekend staat om rust en plaatselijke strandtenten met heerlijk eten waar je altijd wel een bekende tegen het lijf loopt.

De meisjes konden niet wachten om de jassen thuis te kunnen laten om vervolgens hun nieuwste outfits van iglo+indi aan te trekken. Een mooi duurzaam merk uit Ijsland met een uitgebreide collectie. De jurkjes hebben de beste pasvorm van alle jurkjes die we hebben; met een net iets te hoge taille, smalle mouwtjes en weide rokken. Ideaal voor een dagje buitenspelen! Belle heeft een mooi basic jurkje met een kleine ‘oog’ illustratie uitgekozen. Ze is natuurlijk al een echte kleuter en vindt roze en jurken dan ook altijd een fantastische combi. Lotus is ook dol op jurkjes, maar het maakt haar niet uit welke kleur ze hebben en wat erop staat. Dit mooie karamel kleurige jurkje van  iglo+indi met sterretjesprint staat haar in één woord ge-wel-dig! Het matcht zo goed met haar blauwe ogen en blonde haartjes.

De outfits van de meisjes shop je via de officiële website van iglo+indi www.igloindi.com of via een van hun retailers in Nederland: Adorable Kidzz
*De schoenen van Belle zijn van Red-Rag en de schoenen van Lotus zijn van BunniesJR die o.a. hier te koop zijn

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply