Het nieuwe duurzame Nederlandse kinderkledingmerk: Pimsa

Het nieuwe duurzame nederlandse kinderkledingmerk: Pimsa

Yes! Nederland is alweer een kinderkledingmerk rijker. Het is niet zomaar het zoveelste label, maar het hippe comfortabele duurzame Pimsa, een baby – en kindermode merk voor jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar.

Dit is één van die merken die je echt moet zien en voelen, want de foto’s kunnen gewoon de zachtheid en het comfort niet weergeven. Pimsa kidswear is opgericht door Denise Kroes, een moeder van twee jongens: Pim en Sam. De allereerste collectie met als thema ‘Forest’ is in september gelanceerd: Sweatjurkjes, broekjes, jumpers en longsleeves van het zachtste organic katoen met prachtige herfstkleuren. Alles wordt met liefde ontworpen in Nederland en op een eerlijke manier in Turkije geproduceerd.

Lotus draagt een mooie groene jurk met een zwarte hazenprint en twee drukknopen op de linkerschouder voor het gemakkelijk aan- en uitkleden. De sweatdress is gemaakt van een joggingstof met een speciale finish wat de jurk heel zacht maakt en zorgt voor ultiem draagcomfort voor kinderen. Een perfect item voor aankomend seizoen en is op veel manieren te dragen zoals bijvoorbeeld met lange sokken, een maillot of op een skinny jeans of andere leuke broek.
Het jurkje wordt met plezier gedragen, valt goed op maat (Lotus is 88 cm en heeft de maat 86/92 aan) en na het wassen blijft het gewoon zoals je het hebt gekocht, net als nieuw!

www.pimsa.nl
Shop deze week nog extra voordelig met 20% korting

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply