Het leukste cadeau voor 2+: een houten kinderkeuken

De kinderkeuken is het leukste cadeau om te geven bij een verjaardag of Sinterklaasavond! Dit houten keukentje kreeg Lotus toen ze 2 jaar werd en is niet alleen duurzaam, maar ook heel leerzaam.

Met twee meiden in huis heb je naast de verjaardagen ook nog Sinterklaas waarbij telkens de vraag reist: Welk speelgoed is echt leuk en nodig? Een kinderkeuken hadden we thuis nog niet, omdat het vooral veel ruimte inneemt en twijfelde ik of ze er überhaupt mee zouden gaan spelen…, maar wanneer ik dit mooie keukentje online bij Coconeh zag, was ik gelijk om.

Een prachtig houten keukentje met grijze details en (gelukkig) ook met een paar roze elementen (er is ook een variant met grijze elementen). Het formaat is ideaal voor onze kleine woonkamer en kleine peuters van 2+ : het werkblad is 55 cm hoog.
Je kan dit natuurlijk bij de 1e verjaardag geven zodat ze al met pannetjes en potjes kunnen spelen, maar zelfs kleuters van 4+ spelen daar nog graag mee! Het keukentje wordt geleverd met te schattige kleine eierdoosje met 6 eitjes waarvan er drie open kunnen, een pannetje, een kookpot met dekseltje, een spatel en een lepel. Het was een grote verrassing dat er ook een klein setje met kleine toebehoren werd meegeleverd. Vier potjes van klei met vormpjes, een bakplaat en een deegroller om de lekkerste koekjes mee te maken! Wat ik nog zelf aanvullend had besteld is dit prachtige setje duurzaam gemaakt snijfruit en groenten. Dit houten keukentje incl. accessoires kost €139 (€104 excl. accessoires).

Bij de duurzame kinderspeelgoed en lifestyle webshop Coconeh vind je een uitgebreid aanbod van diverse kinderkeukens, poppenhuizen, blokken, poppen, kinderbedjes en zelfs fietsen.

Met een persoonlijke code ‘minibelle.nl’ krijg je 15% korting op alles uit de webshop tot 31 december 2017 bij de besteding boven 30 euro bij www.coconeh.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply