De outfit van Senne: Funky stars

De feestdagen zijn al in zicht en het wordt steeds kouder buiten. De wintertijd is zojuist ingegaan en dat betekent dat de fluffy dekens op de bank, de warme chocomelk en de mutsen weer uit de kast mogen. Daar horen dan natuurlijk ook de dikke truien en de warme sjaals bij.

Warm is deze outfit van Senne van 3fnky kids zeker wel! De broek die Senne draagt is een mooie taupe grijze kleur en lekker dik gevoerd. De zwarte col is van fleecestof en dus erg zacht en warm. Heel soepel vallend maar toch ook stoer is de donkerpaarse trui met leuke accenten. Zo heeft de trui op de mouw een zwart stuk stof en is de trui aan de onderkant zowel voor als achter asymmetrisch. Door deze accenten staat de kleding stoer maar doordat deze ook zo zacht is, draagt het heel comfortabel. Dit keer ook weer een outfit die toch wat stoerder en donkerder is bij Senne. Nu hij wat ouder is, staan donkere kleuren hem steeds beter en trek ik hem met liefde iets zwarts aan.

Deze volledige outfit komt van 3fnky kids. Dit is een Roemeens kinderkleding merk, die zowel comfort als veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast is het hun streven om producten te creëren die zo verantwoord en duurzaam mogelijk zijn en is alles gemaakt van organisch katoen. Alle kleding wordt in Roemenië geproduceerd. De slogan van de huidige wintercollectie is: All kids are stars…Funky Stars! Dit uit zich in stoere kleding met een twist. De gebruikte stoffen zijn effen van kleur en leuke prints met sterren.

De items van het Roemeense merk zijn verkrijgbaar via www.funkykids.ro. Een vernieuwend merk voor zowel jongens als meisjes vanaf 2 tot en met 10 jaar. Ook de zomercollectie van 2018 ziet er veelbelovend uit, dus houd dit merk in de gaten!

Credits: fotografie ©kimroza
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 Kimroza
Do not copy without my permission

Leave a Reply