Kleurige vrolijke paraplu’s van Lilliputiens

Kleurige vrolijke paraplu's van Lilliputiens

Herfst en regenbuien zijn onafscheidelijk van elkaar, maar met deze leuke paraplu’s wordt de regen een stuk vrolijker!

Lilliputiens, met altijd te gekke en bonte kleuren heeft twee nieuwe designs in de nieuwe collectie van paraplu’s geïntroduceerd: een groen/blauwe Georges en een roze Louise! Wat zijn ze leuk, speels en vooral veilig voor kleine kinderen.

In de nieuwe paraplu’s van Lilliputiens zit nu ook een doorkijkvenstertje waardoor het makkelijker voor kinderen is om te zien waar ze lopen, maar ook voor de ouders om in contact te blijven met hun kind. Erg handig voor de kleintjes van 3-4 jaar! Behalve dat, zit er aan buitenkant een handig naamlabeltje waar je de naam, telefoonnummer en e-mailadres op kan schrijven waardoor je hem niet zomaar kwijt kan raken, bijvoorbeeld op school.
Daarnaast heeft de paraplu aan de bovenkant een handig plastic bolletje waardoor deze voor de ouders handig te sturen is.

Ben je ook zo verliefd op die paraplu’s en wil je er eentje voor je mini winnen? Ik mag maar liefst 5 paraplu’s weggeven aan een van mijn lieve volgers op Instagram! Meedoen kan op deze link: Minibelle.nl Instagram

Winnaars:
@laurapassenier @picsbykimoverpelt @cora_leah_sarah @andreagoudzwaard @naomidecraeye
(Stuur een e-mail met je gegevens naar petra@puur-pr.nl)

www.lilliputiens.be
De Lilliputiens paraplu is v.a. 21,95 euro en is in een aantal designs hier te koop.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply