De outfit van Belle: prinsessenrok met bontjasje

Wat is het toch fijn om twee prachtige meiden op te voeden en vooral voor hen shoppen! Ik kan daar nooit genoeg van krijgen: diverse haarstrikjes en haarbanden en al die maxi rokken, glitter jurkjes en nep bontjes.

De voorliefde voor de basics en comfortabele kleding blijft natuurlijk hier wel prio no.1, maar toch ga ik ook altijd als het om een tussenjasje of rokje gaat vaker kiezen voor een iets uitgesproken en opvallende stijl voor Belle. Ze is een meisje die graag diverse stijlen draagt van timeless zwart tot glitter en glamour.

Het IJslandse iglo+indi blijft hier elk seizoen een favoriet. Wat ik te gek vind aan dit kinderkleding merk is dat ze naast organic katoenen jurkjes, leggings en truitjes met prachtige illustraties ook een aantal items hebben die net wat opvallender zijn qua stof en kleurkeuze: Zoals dit zachte roze bontjasje of midi rok met kleine glitter erin. Perfect voor een bepaalde gelegenheid, kerst of verjaardag!

Belle valt met haar 107 cm precies goed in maat 104/110 van iglo+indi. Het zacht roze bontjasje is vrij dik en sluit af met een klein haakje. Het is dus echt geen winterjas. Ik heb deze opvallende midi rok gecombineerd met een basic zwarte top met vlindermouwtjes maar je kan ook kiezen voor ecru of donker roze versie hiervan.

De uitgebreide collectie van iglo+indi is bij Adorable Kidzz online store te vinden of bij iglo+indi zelf. Bij de aanmelding van de nieuwsbrief krijg je 5 euro korting.
* Haarstrikje Bonbon baby + kids

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply