De outfit van Belle: Be cute, be girly, be happy and B.Nosy!

‘Woow…!’ – zei Belle toen we het pakketje binnen kregen. Gaaf zeg die neonkleuren en glitters!!

Dit is super kleurrijk setje van het Nederlandse kinderkleding merk B.Nosy. Een merk dat zich onderscheid door gebruik te maken van hippe meisjes kleuren, glitters en andere details. Ideaal dus voor Belle’s dagelijkse outfit voor school. Eenmaal in de klas moeten alle meisjes eventjes de glitters aanraken en de juffen verliezen haar dan ook niet uit het oog.

B.Nosy is van alle stijlen thuis en is gemakkelijk onderling te combineren. Waar houdt je het meest van? Sportief, classic of juist stoer, of ga je voor een te gekke mix van dit alles?

Het setje zal bij elke kleuter in smaak vallen, want welke meisjes willen nou niet af en toe wat neon-kleurtjes en sprankels in hun garderobe hebben? Het neon roze truitje van Belle is een longsleeve maar van iets dikker katoen en dat is natuurlijk erg handig voor in de winter. Het sportieve rokje is van zachte tricot en het model is iets langer.

Het vrolijke kinderkleding merk B.Nosy valt redelijk op maat tot iets klein. Belle draagt alles in de maat 110/116 bij een lengte van 107 cm.

Dit frisse en hippe setje komt uit de 2e drop en is te koop bij o.a. Kixx online, Kinderkleding te koop, Kienk of een andere retailer. Keuze genoeg!

www.b-nosy.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply