De outfit van Lotus: country-chique versus urban-cool

De klassieke stijl van dit outfit toveren we om naar een stoere urban-look met een paar comfortabele wollen schoentjes erbij!

MarMar Copenhagen is een van onze nieuwe luxe merken in de kast voor beide meiden: Het merk komt uit Denemarken en is opgericht in 2008 en kun je herkennen aan de klassieke stijl. De collecties zijn geïnspireerd op oude boeken en films, wat je terugziet in de details en de gebruikte stoffen. De kracht van dit merk is luxe stoffen en afwerking en tegelijk comfortabele kinderkleding.

Dit jurkje in prachtig poederroze kleur is een echte klassieker met een barok printje en is perfect voor kleine baby’s tot 2 jaar door het geïntegreerde rompertje in het jurkje: Zo hoeft er dus geen extra romper onder en blijft het jurkje altijd mooi zitten en kruipt het niet omhoog bij wilde spelletjes. Als combinatie bij het jurkje heb ik voor deze prachtige maillots in ribstructuur in de stof gekozen met een donkere oudroze kleur. De maillots en het jurkje is van uitstekende kwaliteit en dat kun je altijd van dit merk verwachten. Lotus is net 2 jaar en het jurkje heeft maat 92 en zit momenteel perfect.

De grootste uitdaging vind ik altijd om kinderkleding ‘eigen’ te maken. Lotus is een heel ruig en speels kindje en de klassieke stijl zie je niet vaak bij haar, maar toch past het jurkje ideaal bij haar, vooral in combinatie met de urban wollen schoentjes van Birds of Nature. Ideaal voor kleintjes!

Mar Mar Copenhagen online kopen in Nederland 
Het merk is alleen in de exclusievere (online) kinderkledingwinkels te koop.
Bij Charly’s online boetiek kun je dit prachtige merk online bestellen.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply