Kinderkamer tips: het perfecte wandplankje voor de kinderkamer

 

Lotus en Belle zijn echte zusjes die alles met elkaar delen, maar toch is heel handig als ieder van hun een eigen plankje naast hun bedje hebben waar ze hun eigen schatten, lievelingsboekjes en drinkbekers op kunnen zetten. 

Van Tidy Books kregen we een bed bunker: een zogenaamd multifunctioneel wandplankje voor naast het bedje. Ik werd er gelijk verliefd op. Het formaat en de kleurmogelijkheden passen uitstekend in elke kinderkamer voor diverse boekjes, klein speelgoed en natuurlijk de drinkbeker. De beker slingerde voorheen altijd ergens op de grond en ‘s nacht wil je daar niet naar hoeven zoeken. Nu staat deze altijd op het boekenplankje en is het gemakkelijk te vinden. Het plankje is met drie schroeven vast te maken aan elke muur en is gemaakt van duurzaam hout en verf.

Alle producten van Tiny Books zijn duurzaam gemaakt en makkelijk met elkaar stijlen qua kleur en vorm. Ze leveren ook in Nederland en de hele collectie is te bekijken op hun website www.tidy-books.co.uk

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission.

Leave a Reply