De ‘Nordic winter’ jurk van het Spaanse Lötiekids

Deze prachtige groene jurk van Lötiekids uit de nieuwe wintercollectie is helemaal up to date met de laatste trends.

De lama’s en alpaca’s zijn dé dieren van het jaar in de kinderkleding! Deze zie je overal opduiken in diverse kleuren en stijlen. De schattige harige lama’s van Lötiekids leven in de groene Nordic weide 🙂 De llama’s greenery canvas jurk die Lotus draagt is gemaakt van de beste kwaliteit stof: Mooi zacht canvas dat qua stof goed past bij de gemiddelde Nederlandse winter. Lotus heeft maat 2-3 jaar aan en het valt als maat 92.

Lötiekids brengt elk jaar twee collecties uit, maar hun standpunt is dat elk item het hele jaar door gedragen kan worden. De collecties van Lötiekids kinderkleding (1-10 jaar) zijn geïnspireerd op de Noorse sfeer, Japanse delicate lijnen en hebben terugkerende subtiele unisex prints en natuurtinten. Het past altijd mooi bij elk seizoen en doet mij vaak denken aan zee, bos of bergen. De kleding is erg comfortabel, speels maar ook zeker praktisch en gemakkelijk te dragen.

Shoppen:
Via de website www.lotiekids.com (ze verzenden ook naar Nederland) of
een deel van de collectie via één van de online store’s: Little Department Store en Bon Bon Bleu

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply