Senne zijn comfortabele outfit van Pimsa

Ken je die dagen die je het liefst in je pyjama zou willen doorbrengen? Wij hebben hier af en toe een echte pyjamadag, compleet met Disneyfilms en gezonde snacks. Senne trek ik dan het liefst wel een outfit aan, maar wel één die zo comfortabel mogelijk is. Vervolgens samen heerlijk knus op de bank, onder een dekentje. Even een dag om bij te komen van alle drukte die dezer dagen zo heerst.

Deze trui en broek van Pimsa kidswear zijn daar echt erg geschikt voor! Geen hysterische kleuren en geen irriterende labels. Uitermate geschikt voor een echte chilldag. Het pastelblauw kleurige setje is van een heerlijk zacht en soepel katoen, met een print van vossen. Het leuke is dat ze in de kleinste maatjes ook jumpsuits hebben. Heb je nou twee kids? Dan kunnen ze twinnen!

Deze lichte kleur staat prachtig bij Senne zijn blonde lokken, maar er zijn ook zwarte longsleeves met prints verkrijgbaar en andere items met ‘forest’ thema.

Kende jij dit nieuwe Nederlandse merk al? De collectie is ontworpen in Nederland en op een eerlijke manier geproduceerd in Turkije. Ontwikkeld vanuit een wens om een eigen kinderlabel op te zetten en dromen na te jagen.

De items van Pimsa zijn verkrijgbaar via www.pimsa.nl
De maten lopen uiteen van maat 50 tot en met maat 104 en de collectie is ook verkrijgbaar in enkele ‘stenen winkels’.
Kijk op de website voor de verkooppunten.

Leave a Reply