De outfit van Lotus: Een casual en comfortabel setje van Piñata Pum

Wat is de nieuwe collectie van de Spaanse Piñata Pum toch mooi, met het thema ‘Space oddity’. 

De complete collectie van Piñata Pum is ideaal voor de winter in Nederland door de warme voeringen en dikke stoffen. Voor Lotus heb ik dit keer niet voor een jurkje gekozen, maar een warme legging en een truitje. Vaak vind ik het in de winter fijner om bij haar bij het buitenspelen of naar het kinderdagverblijf toe toch wel wat warmere makkelijke kleding aan te doen. De bordeaux legging heeft een hele warme fleece voering met een speelse print. Het zachte navy truitje heeft prachtige klassieke speelse elementen op de mouwtjes. Het valt allemaal net iets oversized en is niet te strak.

In de nieuwe collectie van de Piñata Pum zitten ook een echte eye-catchers: zilveren kledingstukken zoals jasjes en mutsjes met een hele warme (nep)bonte voering!

Piñata Pum is opgericht in 2013 in Barcelona en heeft het doel casual en comfortabele kinderkleding te ontwerpen. De gehele collectie is voor kinderen van 0 tot 9 jaar en best veel items zijn dan ook unisex. Het merk is uniek want Piñata Pum kiest Barcelona en omstreken voor zijn productie en dat betekent dat alle stoffen en prints lokaal worden bedacht, uitgewerkt, geprint en geproduceerd.

Shop Piñata Pum nu tijdelijk met 30% korting via de webshop van Piñata Pum

De nieuwe collectie van Piñata Pum is vanaf nu ook te koop in Nederland bij deze winkels: Kixx online; Denders Groningen; Nynstyles Dokkum; Meneertje koekepeer Geertruidenberg; Flo4Kids Amsterdam; Funky style for kids Bunschoten;  Little and you Dordrecht;

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply