Collecting memories met invulboeken van Stratier

Collecting memories met invulboeken van Stratier uitgeverij

De eerste lach, eerste tand, eerste stapjes… Momenten om nooit te vergeten!

Beleef en herbeleef de mooiste momenten uit je leven of het leven van de kinderen met deze handige invulboeken. Thuis heb ik diverse invulboeken getracht bij te houden. Zo ook ben ik enthousiast begonnen het 9-maanden-boek in te vullen, maar liep gelijk vast na de geboorte van mijn meiden. Vaak vergeet ik het boek erbij te pakken of heb ik er geen tijd voor… Sommige boeken zijn gewoon veel te uitgebreid en vragen de nodige tijd om het in te vullen en andere boeken zijn weer tijdsgebonden (1e jaar, 2e jaar etc).

Het liefst heb ik daarom een klein invulboek met zo min mogelijk vragen waarbij je geen chronologische volgorde hoeft aan te houden, waarin je voor beide meiden tegelijk kan schrijven. Oei, te veel wensen..! Maar toen ik het invulboek ‘Mijn 1e keer’ van de uitgeverij Stratier zag dacht ik gelijk: Dat is een blijvertje! Ik pak het boek er zo nu en dan bij om een leuke of betekenisvolle gebeurtenis uit ons leven te beschrijven. Wat ik zelf heel prettig vind is dat er naast de datum je maar enkel een korte omschrijving kan toevoegen en that’s it! Zo kan ik dan ook voor beide meiden een andere kleur pen gebruiken zodat het overzichtelijk blijft over wie de gebeurtenis gaat of kun je hier gewoon een naampje bij schrijven. Het invulboek ‘Mijn 1e keer’ bevat 108 pagina’s en is 150x 1050 cm. De vormgeving van alle boeken en posters van uitgeverij Stratier is rustig en stijlvol.

Houdt je van een retro design en een nostalgische tintje dan is de uitgebreide collectie van de invulboeken van Stratier echt iets voor jou. Verzamel je de mooiste momenten, uitspraken, foto’s en gedichtjes zodat je alles kan herbeleven, zo vaak je maar wilt.

www.stratier.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply