Lauched ss18 | simple and sophisticated collection House of Jamie

Lauched ss18 | simple and sophisticated collection House of Jamie

Op de nieuwe zomercollectie ‘Let’s play‘ van House of Jamie heb ik lang gewacht. Want dit seizoen introduceren ze de nieuwe kleur roze en de nieuwe ‘Caramel leopard’ print!

Het is boven alle verwachtingen een te gekke collectie geworden. De beste tot nu toe omdat naast de bekende stijlen er ook veel vernieuwends aan het merk van House of Jamie is toegevoegd: maxi jurkjes, zwierrokjes, nieuwe tinten roze en natuurlijk de luipaard print. Eindeloos leuke combinaties kan ik hiermee maken voor Belle en Lotus.

Ik heb gekozen voor de nieuwe luipaard print in hun outfits. Lotus is pas 2,5 jaar en ik vind de jumpsuits de beste toevoeging in de kast voor de zomer! Het laid back jumpsuit is gemaakt van een dure katoenstof en zit heerlijk ruim en comfortabel. Belle heeft een soepel vallende cross-over broek met luipaard print aan in combinatie met een prachtige ruffeled tee in de nieuwe kleur ‘power pink’. Het past allemaal heel mooi bij elkaar en als je nog iets hebt liggen van de vorige zomercollectie of uit die van de winter, dan kun je die ook weer eindeloos combineren.

Deze zomercollectie is van uitstekende kwaliteit, gemaakt van fijn dun biologisch katoen en valt redelijk goed op maat.


House of Jamie gaat voor nothing but the best als het gaat over de stoffen en materialen die gebruikt worden voor haar collecties. Alle producten zijn Fair Trade en gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerd katoen & 100% organic linnen. Ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. De liefde voor het vak vertaalt zich naar duurzame en tijdloze collecties van het allerzachtste soort. Quality is key.


www.houseofjamie.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

Leave a Reply