De outfit van Lotus: Phil&Phae en Mini Rodini

De outfit van Lotus: Phil&Phae en Mini Rodini

Een paar weken terug heb ik met Lotus een bezoekje aan de leukste concept store in Rotterdam gebracht en kwam terug met een zomers mixje van de twee bekende merken voor Lotus.

De Little Department Store is een gezellige en eigentijdse winkel aan de Kleinweg 97a in Rotterdam met een breed assortiment van kinderkleding en accessoires van 0 tot 12 jaar. Lotus vond het totaal geen probleem om even met mama te gaan shoppen, want er is genoeg leuk speelgoed speciaal voor de kleine gasten.

Phil&Phae is een lievelingsmerk van mij: mooie zachte stoffen, een heerlijke pasvorm en uitstekende kwaliteit. Wat was ik blij verrast dat de Little Department store de nieuwe collectie ook al in de winkel had hangen. Zonder twijfel pakte ik het prachtige donkere blauwe badstof jurkje voor Lotus. [Bij Little Department store kan je deze collectie enkel telefonisch of fysiek in de winkel bestellen].

Mini Rodini is één van de merken die Little Department store verkoopt en waar elk meisje blij van kan worden: Schattige ezeltjes en paardjes op truitjes, jurkjes en leggings. Ik kon het niet laten… en heb ik ook een legging voor Lotus met die print meegenomen. De legging is heerlijk zacht en staat heel mooi bij het jurkje.

En er staat nog iets heel moois in de planning want a.s. weekend mag ik de lookbook-shoot van de nieuwe zomercollectie die al bij Little Department store hangen gaan verzorgen met maar liefst 9 knappe kindjes! Hoe leuk is dat?

www.littledepartmentstore.nl
Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

Leave a Reply