Belle en Lotus style | new brand: The Harbour Kids

Belle en Lotus style | new brand: The Harbour Kids

Dit seizoen is Nederland alweer een kinderkledingmerk rijker: ‘The Harbour Kids’. Zachte, comfortabele kleding voor elke dag. Komt uit Rotterdam en heeft veel mooie details.

De nieuwe collectie van The Harbour Kids is voor kinderen van 2 tot 12 jaar: Stoere jasjes, vrolijke truien en hippe broeken waarin kinderen makkelijk kunnen spelen. Allemaal heel leuk te combineren en super comfortabel. En niet te vergeten, je draagt Gully de zeemeeuw altijd met je mee. De zeemeeuw is namelijk overal te vinden als badge of geborduurd op de kleding.

Eén van de items waar ik gelijk verliefd op werd is deze prachtige broek voor meiden (€29) en wat ik daar zo mooi aan vind is: een smalle pasvorm, veel stretch, leuke details en (heel belangrijk!) twee zakjes! Belle is hier dol op omdat ze daar allerlei kleine steentjes en schelpjes in kan bewaren. Dit leuke broekje kan je combineren met het roze truitje (€39). Deze is van katoen en valt vrij smal qua pasvorm. Belle en Lotus hebben hier beide eentje van en vinden het altijd leuk om die samen aan te doen voor het twinning-effect.

The Harbour Kids kinderkleding is voor de kleine avonturiers ter land, ter zee en in de lucht. Ideaal voor een strand- of boswandeling of gewoon naar school.

www.theharbourkids.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply