Belle style | De nieuwe slip-on schoentjes van Vans

Als een echt meisje houdt Belle natuurlijk van schoenen: sandalen, sneakers, boots of slippers. Als het maar een lekkere pasvorm heeft en opvallend is!

De nieuwe slip-on Vans schoentjes heb ik bij Footway gespot. Belle was hier gelijk verliefd op en het merk past momenteel als geen ander bij haar: Ze zit precies tussen twee maten in en Vans vallen in het algemeen een halve maat groter. Ideaal dus op dit moment voor Belle en dat het nog eens slip-on model is maakt het aantrekkelijk voor de schooldagen. De aardbeitjes zijn dan helemaal om op te eten, zo schattig! Het leuke aan Vans vind ik persoonlijk dat de schoenen in de wasmachine kunnen en krijg je ze als nieuwe terug. Papa vind ze ook stoer omdat Vans van origine een Skate merk is J

Footway is een grote Internationale online store van warenhuis in Zweden. Ze hebben meer dan 20.000 schoenen in aanbod voor kinderen en volwassenen. Op basis van jouw locatie worden gelijk de verzendkosten weergegeven. Deze zijn €5.99 voor Nederland en geloof het of niet: vandaag besteld – is morgen in huis! (24 uur verzendservice). Er is ook een mogelijkheid om binnen 30 dagen gratis te retourneren als de maat of model jouw niet bevalt.
www.footway.nl

*Credits: outfit by Royal Pearlicious | fiets Veloretti

*sponsored partnership with Footway
Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply