Heerlijk samen kokkerellen met het nieuwe kookboek van Lilliputiens

Heerlijk samen kokkerellen met het nieuwe kookboek van Lilliputiens

Daar is die dan, het nieuwe kookboek van Lilliputiens. En net als het vorige kookboek met cakejes en taartjes bevalt deze versie ons wederom enorm!

Om een middagje samen met mijn meiden te koken vind ik altijd leuk! Okey, je hebt dan een hoop geduld nodig en verwacht ook niet dat de keuken daarna spik en span is, maar het is altijd reuzegezellig!

Met dit nieuwe ‘Little Chef’ Mijn eerste aperitieven kookboek van Lilliputiens, die speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 4 jaar kun je samen heerlijke soepjes, hapjes en minipizza’s maken. Kinderen van deze leeftijd kunnen al makkelijk icoontjes lezen en de volgorde van de recepten aanhouden. De slimste kunnen ook nog eens de hoeveelheden aflezen maar als dat nog niet mogelijk is, dan staat alles afgebeeld in de aantal te gebruiken lepels. Lilliputiens heeft ook een lijn van siliconen kookspulletjes die aansluit bij het boek en deze hebben vrolijke kleurtjes.

Belle heeft dit keer gekozen om samen minipizza’s te maken. Samen zijn we naar de winkel gegaan om alles wat in het boek staat te halen. Belle mocht zelf shoppen en zij vond het geweldig dat ze een eigen taak kreeg. Het deeg hebben we volgens het recept gemaakt en is best wel gelukt naar onze mening.

Het boek kost €14,99 euro en is eventueel samen met het leuke kookgereedschap van Lilliputiens aan te schaffen en is een geweldig cadeau voor zowel kind als moeder die ervan houden om samen op te trekken. Je shopt het ‘Little Chef’ collectie o.a. hier.

www.lilliputiens.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

Leave a Reply