De nieuwe zomerse sandaaltjes van Lotus

Officieel is het nog net geen zomer, maar zo voelt het wel de afgelopen weken! Korte mouwtjes, rokjes, shorts en sandaaltjes zijn dan voorlopig nog niet uit onze kast te denken.

Het derde seizoen op een rij alweer dat ik de mooiste schoentjes van de Blijeschoentjes webwinkel voor Lotus heb mogen ontvangen en uitproberen. Vorige keer heb ik de roze met wol gevoerde enkellaarsjes gereviewd en deze keer ga ik de zomerse sandaaltjes van Emel uitproberen.

Emel is een Pools kinderschoenenmerk dat al tientallen jaren op de markt is en heeft zich bewezen door goede kwaliteit en aandacht voor kleine details. Dit merk wordt in Nederland verkocht bij de online store de Blijeschoentjes. Het merkje is ideaal voor ‘net’ lopers maar ook voor peuters en gaat tot en met maat 25. Wat ik zelf heel fijn aan het merk vind is dat ze echt aan de kindervoetjes denken en houden ook dan rekening met een te hoge wreef, te brede of te smalle voetjes en de nog niet zo zekere stapjes van de kleintjes. Alle Emel schoenen zijn van binnen en van buiten gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer, hebben flexibele zachte zooltjes en zijn uitgevoerd met klittenband of rits.

De zilveren sandaaltjes van Lotus zijn heel bijzonder door kleine schattige details, zoals het vlindertje en het mooie roze kleurtje. Maar ook door het twee-punten klittenband, die naar wens aan te passen is voor een te smalle of te brede voet. Klittenband is een ideale sluiting voor peuters zodat ze zelf schoentjes aan en uit kunnen trekken.

Lotus heeft maat 23 en deze sandaaltjes vallen goed op maat. Ze kosten  72,00 en zijn te koop bij de Blijeschoentjes: www.blijeschoentjes.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply