De nieuwe winterjas van Belle: AW18 Moodstreet

Het is nog lang geen weer voor de winterjassen maar je kan hier maar beter te vroeg mee zijn dan te laat. De leukste winterjassen zijn snel vaak uitverkocht en deze van Moodstreet is een van onze favoriete deze winter.

Belle heeft deze jas zelf uitgezocht uit de nieuwe wintercollectie ‘Darlin’ by Moodstreet. Ze werd gelijk verliefd op het ‘Uil’ knuffeltje die aan de jas vastzit. Met haar 5,5 jaar vind ze alle knuffels nog steeds heel leuk en het liefst sleept ze die overal mee naar toe. Het uiltje is heel erg zacht en mag dan ook overal mee naartoe waarbij deze ook vastgemaakt kan worden aan de jas en de rugzak.

De winterjas zelf is ook heel erg knuffelig: De teddy binnenvoering is heel erg zacht en de glimmende legergroene bovenlaag is regen- en waterafstotend. De capuchon is gevoerd en er zijn twee buiten klepzakken en een binnenzak. Belle is 115 cm en heeft de jas in maat 116 cm (5-6 jaar) en past haar perfect.

Moodstreet
Is een Nederlands kindermerk voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Free spirit, vernieuwende graphics en onderscheidende stoffen maken de collecties herkenbaar en geliefd bij kinderen. De AW18 collectie ‘Darling’ by Moodstreet is het nieuwe label volgens de laatste trends voor hippe meiden. De items hebben aansluitende fit, mooie gladde materialen met stretch, maar zeker ook stoffen met een hoog aaibaarheidsgehalte en duidelijk sprekende prints.
www.moodstreet.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply