Een dagje uit dichtbij huis: bos, speeltuin en de paardenstal

Afgelopen weekend hebben we een uitgebreide wandeling gemaakt in het bos dichtbij huis. Het bos heeft lange wandelroutes, tennis- en hockeysportvelden, een natuurlijke speeltuin en een paardenstal.

Belle heeft wat met paarden, de eerste ontmoeting was liefde op het eerste gezicht. Toen ze nog niet eens 2,5 jaar was reed ze al op een pony rijden en nu vindt ze het heel leuk om naar de paardenstallen te gaan. Lotus is wel beetje bang voor paarden dus die blijft vaak op een veilig afstandje. Zo fijn om de paarden op loopafstand te kunnen bezoeken!

We maken nog een rondje en gaan langs de hockeyvelden want Belle wil volgend jaar heel graag op hockey. Vervolgens sluiten we af in de natuurlijke speeltuin in zand. Lotus en Belle zijn dol op de natuur en speeltuinen, ze kunnen zich echt uren vermaken. Klimmen, ravotten, spelen met zand en in bomen klimmen.

Dit heerlijke en comfortabele viscose jurkje dat Belle aanheeft is van de nieuwe collectie van By-Bar. Wat is het fijn dat Belle eindelijk in hun kleinste maat (6 jaar) past, want de collecties hebben een uitstekende kwaliteit met altijd van die mooie zachte kleuren. Een klassiek en stijlvol donker blauw jurkje met ruitjes dat elk meisje van 5+ in haar kast moet hebben hangen. Daarnaast hangen dan ook die in neon pink en panter madness.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply