Het unicorn jurkje van Lotus: veelzijdige basics van Maxomorra

Zelf ben ik een grote liefhebber van goede organic basics. Al is het soms voor mijn meiden best saai vanwege de eentonige en minimalistische stijl.

Bij Maxomorra heb je dat zeker niet want de collecties zijn zo uitgebreid dat je jouw ogen uitkijkt en bijna geen keuze kan maken. De basic collecties zijn altijd hetzelfde in alle modellen van ondergoed, pyjama’s, jurkjes, rokjes, mutsjes, broekjes etc., waarbij enkel de print en kleur steeds veranderen. Je kan het eindeloos combineren met verschillende printjes of juist met een monotoon kleurtje.

De kwaliteit en pasvorm is echt heel mooi en het organic materiaal is heel zacht en dus ideaal als ondergoed of pyjama voor kleine en grote kinderen. Van de vorige wintercollectie heeft Belle een jurkje met kersen en dit is nog steeds één van haar lievelingsjurkjes om aan te doen naar school. En dit seizoen hebben zij een print met eenhoorns! En juist dit jurkje uit de A-lijn met deze leuke print heb ik voor Lotus uitgekozen.

Het valt allemaal een beetje groot dus neem een maat kleiner bij twijfel. Lotus draagt Maxomorra jurkje in maat 86/92 bij 97 cm lengte. De volgende keer laat ik de pyjama-sets zien die ik voor de meiden heb uitgekozen.

www.maxomorra.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply