Belle style met lef: Levv, hét nieuwe merk voor meiden

Wellicht totaal iets anders wat je van Belle verwacht, maar wat staat dit setje haar stoer en eigenzinnig!

Levv girls is het nieuwe stijlvolle Nederlandse modelabel voor stoere meiden van 6 tot 16 jaar met een eigen mening en stijl. Dit seizoen zijn er 3 drops en Levv heeft hiervoor prachtige collectie samengesteld. Het merk is sportief met een ‘touch of glam’. De wintercollectie is namelijk gemaakt van fijne stoffen die soepel vallen en lekker zitten met een aansluitende pasvorm. De kleuren zijn zacht en donker, maar er zijn genoeg mooie details zoals glitters en een shimmy band aan de zijkant van de rokjes en broekjes.

Belle draagt een aansluitend rokje en shirtje in navy kleur met print van Levv girls. Wat ik heel bijzonder vind is de stof waarvan het gemaakt is: Dit is een lichte, dunne en soepel aanvoelende ‘sport’ stof die na veel wassen en dragen zo blijft als je hem gekocht hebt. Het zit ook blijkbaar mega lekker want het shirtje wil Belle zonder hemdje eronder bijna elke dag aan. Als kers op het taart heeft Levv een aantal heerlijke tussenjasjes in de collectie zitten: roze, mint, goud, navy… heerlijk zacht van binnen en warm van buiten.

Belle is 117 cm groot en heeft maat 116 aan. Het valt precies op maat (jasjes kun je gerust een maatje groter nemen).

www.stylelabels.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply