De outfit van Belle: Cool en girly Nono wintercollectie

Kleine meisjes worden groot. Zo’n cliché maar zo waar…

Belle is nu 5,5 jaar en hoewel zij nog van roze en van glitters houdt verandert haar kledingstijl nog wel eens van dag tot dag, maar één ding blijft zeker: Ze houdt van rokjes en jurkjes en vooral héél veel van vestjes.

De nieuwe Nono collectie past perfect bij haar: Er zit van alles in, van tutu en subtiele glitter tot jurkjes en shirtjes met sportieve korte mouw. Dit setje heeft Belle zelf uit de lookbook uitgezocht en dit is precies hoe ze is. Een eigenwijs meisje die stoer is,  maar toch ook van echte meisjes-dingen houdt. Nono kinderkleding blijft elk jaar een van onze favoriete merken. De collecties zijn zo afgestemd dat ze bij elke leeftijd passen en meegroeien van kleuter tot tiener. Het is dan telkens die girly-style, maar dan met een tikkeltje stoere touch in kleuren en print.

Nono kinderkleding heeft een uitstekende kwaliteit en het setje dat Belle aanheeft bestaat uit navy dubbellaags-tutu rokjes, afgewerkt met glitter. Het shirtje kan als een longsleeve gedragen worden, maar kan ook tot 3/4 mouwen gemaakt worden met behulp van hartvormige knoopjes. Het heerlijk zachte vestje in oker kleur heeft subtiele glitters en de maillot heeft een leuk speels sterretjes op de knie.

De schoentjes zijn van Red-Rag en dit zijn heerlijke boots met rits en veters. Perfect voor de komende wintermaanden!

www.nono.euwww.redrag.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

One Reply to “De outfit van Belle: Cool en girly Nono wintercollectie”

Leave a Reply