Let’s talk about shoes: Red-rag schoenen voor rebelse meiden

Elk seizoen is het een ware zoektocht naar mooie, handige en goed zittende schoenen…

Belle en Lotus worden nu wel echt ouder en krijgen zowat over alles een eigen mening. Een eigen, rebelse mening, zou ik zeggen… Dus ook over schoenen. Vorige winter had Belle al hoge boots met veters van Red-Rag en het is haar zo goed bevallen dat ze dit seizoen hier ook voor ging. En Lotus wil natuurlijk niets anders dan wat haar grote zus aanheeft.

De nieuwe wintercollectie van Red-Rag schoenen voor meiden zijn stoer, hip en eigenzinnig. Zwart met glitter hoge boots vielen hier in smaak zowel bij Lotus als bij Belle. De pasvorm is ideaal en ze zitten heel comfortabel neem ik aan want de meiden willen ze het liefst iedere dag dragen. Er zitten veters in, maar die hoeft je niet elke keer te strikken want aan zijkant zit een handige rits.

Draag halfhoge veterboots met maillots of leggings, maar het leukste vind ik ze passen met te gekke kniekousen of beenwarmers!

www.redrag.nl 
[Lotus outfits: One Day Parade setje en jurkje van Nono | Belle outfit: Nono]

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply