Creatief aan de slag: Ontwerp en maak jouw eigen sieraden met Cutie Stix

Wat een geweldig succes deze set waarin je lekker creatief bezig kan!

Met de ontwerpstudio Cutie Stix van Koninklijke Jumbo maak je grappige figuurtjes, leuke armbanden of kettingen. Bovendien kan je de figuurtjes op allerlei manieren creatief toepassen waarbij je: Jouw nagels decoratief kan versieren, een (plak)boek kan verfaaien of een haarspeldje kan maken. Belle heeft zelfs bedacht dat ze deze aan de veters van haar eigen sneakers kan rijgen. Tal van mogelijkheden die de fantasie prikkelen!

De ontwerpstudio bevat verschillende benodigdheden, accessoires en een leuke set aan Stix (een soort langwerpige rubberen gummetjes in verschillende vormen, grootte en uitvoeringen). Alles is heel veilig te bedienen zodat kinderen met hun eigen ontwerpen aan de slag kunnen. De Stix kunnen in twee maten worden gesneden: Een dunne maat voor het decoreren en een dikkere maat waarin een gaatje kan worden geprikt. Een aantal doorgeprikte exemplaren kun je aan elkaar rijgen om op deze wijze een prachtige armband te kunnen maken. De elastische draad en een handige rijgtool maken dit een makkelijke exercitie. De armband maak je eenvoudig vast en los met de bijgeleverde sluitdopjes. Al met al is het dus net zo makkelijk als het klinkt.

De stix raken best wel snel op met een stel enthousiaste meiden, gelukkig zijn er daarom navulsets te koop. De ontwerpstudio Cutie Stix en navul stix’s  zijn o.a. te koop bij bol.comCreatief aan de slag: Ontwerp en maak je eigen sieraden met Cutie Stix

*gesponsord door Koninklijke Jumbo

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply