De nieuwe warme jassen van Belle en Lotus: Tumble ’n Dry

Een goede winterjas uitzoeken is het moeilijkste wat er bestaat..
Voor mijzelf en kinderen ben ik heel kritisch in het vinden van de juiste winterjas. Anders dan bij het dragen van een jurkje of rokje, draag je een winterjas elke dag, minstens 3 à 4 maanden lang. Wat vind ik hierbij het belangrijkst? Kwaliteit, functionaliteit, pasvorm en kleur/print.

Deze keer zijn we uitgekomen op de Tumble ‘n dry jassen. Voor Belle een warme teddy tussenjas uit de MID-collectie met knoopjes en capuchon. Het is dus niet echt een winterjas, maar juist ideaal in de periode vóórdat het echt kouder gaat worden. Hij voelt heel zacht aan en heeft een ruime pasvorm.

Met Lotus was ik er gelijk over uit, namelijk een echte winterjas met rits, capuchon en dikke voering uit de LO-collectie. Lotus is 3 jaar en we wandelen en spelen heel graag aardig wat uurtjes buiten en de functionaliteit van deze jas voldoet op dit gebied aan alle criteria. De kleur is handig-blauw voor als het iets vies wordt. Het zacht roze cirkel sjaaltje maakt het geheel helemaal af. We hebben hier trouwens altijd cirkel sjaaltjes: het is ideaal wanneer je heel snel je kind wil aankleden en daarbij geen gedoe wil met een sjaal die elke keer uitgaat. En als je kind hem snel beu is dan kan je die gewoon aan jouw eigen nek hangen (zeer handig met al het speelgoed, boodschappen en hangende peuter aan je been).

www.tumblendry.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply