Herfstvakantie: Een gezellige dag in de stad met de leukste lunch/speelplek

Deze week staat in het teken van het Betovering festival: een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de herfstvakantie in Den Haag voor kinderen vanaf 2 jaar.

We zijn al naar enkele voorstellingen, workshops en museumbezoeken geweest en gisteren zijn we met de tram naar de stad gegaan om buiteninstallaties te bewonderen, een beetje te shoppen en heel rijk te gaan lunchen bij de nieuwe kindvriendelijke hotspot in het centrum van Den Haag: De Boomhuttenclub. Het is dan ook echt herfst nu (al kan ik zeggen dat het soms bijna winters aanvoelt) en de goede warme schoenen voor Belle en Lotus zijn hier onmisbaar. Met lange looproutes door de stad of bij boswandelingen vind ik het zelf heel belangrijk dat de schoenen warm en comfortabel zitten en van hoge kwaliteit zijn zoals deze van Naturino.

Naturino schoenen is hier een van de favoriete merken voor de meiden als het om sneakers gaat. Kwaliteit en draagcomfort staat bij dit merk voorop en de nieuwe wintercollectie is dan ook zeker winterproef door het (nep)bont aan bovenkant. De zijrits op vele modellen hoge sneakers zijn ideaal. Zo heb je geen gedoe met elke keer die veters. De schoenen van Belle en Lotus zijn van zacht suède en hebben heerlijke details zoals bontvoering, glitters, zachte roze hartjes en opvallende sterretjes.

We hebben wat kilometers gemaakt in de stad en toen we honger kregen zijn we naar de nieuwe lunchroom gegaan in het centrum van Den Haag, De Boomhuttenclub. Kleinschalig maar toch zo gezellig en de kinderen hebben volop ruimte om te rennen, springen en klauteren. Het is ergens tot 4 jaar leuk om een paar uurtjes even tot rust te komen. Probeer zeker de heerlijke pannenkoeken! Het entree is €5 per kind en krijg je verrekend bij de besteding van in totaal €25 of bij een uitgebreid ontbijt van €12,50. Een aanrader als je met een stel vriendinnen en kinderen wil afspreken en het buiten te koud of te slechte weer is.

www.naturino.com
Lotus draagt: Schoenen van Naturino model tournai; jurkje van Maedfromini; maillots van Kidz-art. Belle draagt: Schoenen van Naturino model namur; rokje van House of Jamie; shirt van Levv

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply