MY OWN JAMIE SHOP

My Own Jamie is een online shop met handgemaakte en unieke kleding en lifestyle producten voor kinderen.

Jamie is moeder van drie zoons met in blije verwachting van nummer vier en heeft het soms best druk met al de bestellingen en inkopen, maar alles wat ze doet doet ze met passie en liefde voor kinderen. Jamie heeft een voorliefde voor handgemaakte en unieke ontwerpen. In haar shop kan je naast de door haar ontworpen diverse kleding ook veelzijdige lifestyle producten voor jouw kleine vinden: van swaddles, dekentjes en playmats tot posters en houten handgemaakt speelgoed.
Lotus heeft van Jamie dit unieke zomerse onesie in maritiem uitvoering aan met een bijpassend haarbandje gekregen. Ze draagt hier maat 80 en het model valt ruim (oversized). De onesie sluit met 5 drukknoopjes tussen de beentjes en de streepjes zijn natuurlijk helemaal de trend van deze zomer. Gemaakt van zacht OEKO TEX katoen jersey met een beetje stretch. Om het middel zitten touwtjes en is naar wens strakker of losser te maken. Onesie is in meerdere kleuren/stoffen op aanvraag te bestellen en de prijs begint va 29,95 euro afhankelijk van maat (44 t/m 110/116).
Ik vind deze zo leuk staan. Mijn man zegt dan altijd lachend “Kijk, daar heb je die boef!”.
De houten alfabet blokken vliegen de deur uit bij Jamie. Deze unieke en duurzame blokken zijn een ideaal cadeau en worden in een mooie verpakking geleverd. De afmeting van elk afzonderlijk blokje van deze set van 20 blokken is 3,5 cm3.Elke blokje wordt met de hand perfect afgewerkt en de letters zijn niet geschilderd maar gebrand. Helemaal veilig voor jouw baby of peuter om mee te spelen.
Bezoek de webshop van My Own Jamie voor meer handgemaakte kleding en speelgoed.

IMG_9734IMG_9523IMG_9724IMG_9525

Leave a Reply