SUMMER 2016 OUTFIT BABYGIRL

Ik heb een super stylish zomerse outfitcombinatie voor jullie gevonden. Het is voor een klein babymeisje met in dit geval in roze pasteltinten met grijs en zwart. Alle items kun je ook gemakkelijk los van elkaar dragen en combineren. Wat ook nog leuk is, is dat je deze outfit nu met korting shopt! Ik heb nu zo’n stuk of 8 diverse bloomers van diverse merken. Het is eigenlijk een soort korte shorts/luierbroekje voor meisjes met de elastiekjes om de beentjes heen. Zowel onder rokjes als jurkjes te gebruiken maar ook gewoon met een shirtje of een romper. Deze bloomer met hippe illustratie van het laarsje uit het sprookje ‘De gelaarsde kat’ is van nOeser. Die shop je nu in de sale voor maar 10,17 euro bij hun in de webshop.

Zoals jullie kunnen zien hou ik ervan om diverse printjes en stofjes met elkaar te combineren. Dan koop ik zelden het gehele setje uit een en dezelfde collectie of designer. In deze zomerse max&match heb ik gekozen als basis voor de romper met een korte mouw met een konijntjes print van Beau Loves. Een te gek merk uit London met eigenzinnige, avontuurlijke en grappige ontwerpen. Te koop o.a. bij Toddlers and Tees voor 19,75 euro.

Natuurlijk kunnen kleine, schattige trendy moccs hieraan niet ontbreken. Dit in de Ibiza-style, met franjes en met miniem parelmoer glitter van Baby Steps. Ze zijn niet heel erg duur, hebben suède zooltjes voor extra grip en van echt leer gemaakt. Door het toepassen van een onzichtbaar elastiek rondom het instapgedeelte, wordt er altijd een goede pasvorm verkregen en gaan de slofjes niet uit. De slofjes zijn ideaal voor de kruipfase en voor de eerste stapjes. Baby Steps heeft meer dan 70 modellen in hun webshop en meer dan 40 fysieke verkooppunten door heel Nederland, maar ook bijvoorbeeld bij Wehkamp. Op de website van Baby Steps heb je altijd gratis wereldwijde verzending en met de kortingscode ‘MINIBELLE2016’ krijg je nog eens 2.50 euro korting op je aankoop!

Haarbandjes voor zulke krullebollen als Lotus hier zijn een musthave en deze zijn van My Own Jamie.
Het schattige speenkoordje ‘Fondant’ met houten kralen in zomerse tinten van Bebi Amsterdam kan je ook laten personaliseren met eigen naam en de prijzen hiervan beginnen vanaf 19.90 euro.

Moccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitMoccs noeser babysteps beau loves babyoutfitIMG_0008

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Leave a Reply