OEUF NYC. SS16

Kiezen jullie vaker bewust voor duurzame kindermerken? Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een bijzonder merk dat zich ontfermt over  duurzaamheid en natuur waar niet alleen over de materialen wordt nagedacht, maar ook het proces, de verpakking, de fabriek en de omgeving.De missie van Oeuf nyc. is ‘BE GOOD’. Goede ontwerpen maken, een goede werkgever zijn en goed zijn voor de planeet die zij achterlaten voor hun kinderen. Het merk is aan de dure kant, maar wanneer je het voelt en ziet ben je gelijk verkocht. Oeuf nyc. komt uit Amerika, New York, zoals de naam al zegt. Het merk gebruikt voor zijn ontwerpen ecologische materialen die op een eerlijke en duurzame manier in Europa zijn geproduceerd met veel liefde en aandacht voor mens en natuur. Naast baby en kinderkleding maken ze ook functionele tijdloze en stijlvolle eco design kindermeubels van hoge kwaliteit.
Van de zomer collectie 2016 heb ik aantal items gekocht in de sale en werd helemaal verliefd op dit merk! Kijk eens naar deze hemelsblauwe romper met  retro uitstraling gemaakt van het dunste 100% Pima-katoen. Het heeft een relaxte pasvorm en sluit af met knoopjes aan de achterzijde en twee drukkers tussen de beentjes. En dan dit geweldige ‘finishing-touch’ element: het kraagje, maakt het helemaal af. Het lijkt haast geen romper maar een chique blouse. Lotus heeft blauwe ogen en deze kleur staat haar echt super mooi.
Een kroontje is een onmisbaar item in de kast van een kleine prinses. Deze is ook van Oeuf en gehaakt van het zachtste katoen uit Peru. Perfect voor de kleine krullebolletjes.

Deze Oef nyc. romper is helaas overal uitverkocht. Het kroontje is nu in de sale bij Frankey Sue.

oeuf nyc. romper poplin kids fashion frankey sueIMG_0250
oeuf nyc. baby crown kids fashion frankey sueoeuf nyc. romper poplin kids fashion frankey sueoeuf nyc. romper poplin kids fashion frankey sue babykroontje oeuf nyc. romper poplin kids fashion frankey sueoeuf nyc. romper poplin kids fashion frankey sueoeuf nyc. house of jamie frankey sue romper luierbroekje kids fashion

oeuf nyc. crown babykroontje soft gallery frankeysue

 

Leave a Reply