RAGS TO RACHES from KRIJTWIT

Ik ben gek op jumpsuits bij kinderen.

We hebben er een aantal in de kast liggen en nu wilde ik iets nieuws proberen; namelijk de onesie jumpsuit van Rags to Raches (geostar grey). Deze heeft een dunne stof en geen knopen of ritsen en dat was even spannend. Ik wist namelijk niet of het gemakkelijk aan en uit zou gaan, maar dankzij de brede hals kan Belle dit zelfstandig aan en uit doen. De hals is dan wat losser en dat maakt het net iets leuker in de zomer, zo’n off-shoulder modelletje. Ze vallen een maat kleiner. Belle is 94 cm en draagt de maat van 5-6 jaar. Ik heb een jumpsuit met een sjaaltje van Small Rags en een Babiators zonnebril gestyled.
De Babiators zonnebril vind ik ideaal wat ze kunnen namelijk niet kapot, hoe jouw kind deze ook uit elkaar probeert te trekken of erop gaat zitten. Babiators hebben ook nog eens 1 jaar garantie voor wanneer hier krassen op komen en zelfs wanneer je hem kwijt raakt, dan kan je gratis een nieuwe binnen 1 jaar aanvragen (je hoeft dan enkel de verzendkosten van 10 euro te betalen). Ze zijn UV-proof en zitten heerlijk op de kleine wijsneusjes 🙂

Jumpsuit Rags koop je o.a. bij Krijtwit en hier |  Sjaal koop je o.a. bij Adorablekidzz  |  Zonnebril: Babiators

IMG_6412 IMG_6407 IMG_6415 IMG_6519IMG_6390

Leave a Reply