Nixnut kinderkledinglabel: nonchalant, unisex, comfortabel en betaalbaar

Vandaag precies om 11.00 is de lancering van het kleinschalige ‘Streep’ mid-collectie van Nixnut, een bijzonder merk met goede uniseks basics. Deze nieuwe items zijn een hoogwaardige toevoeging op de al bestaande collectie.

Nixnut is een op en top jong Nederlands no-nonsense betaalbare kinderkleding merk voor baby’s en peuters en is ontworpen door twee zusjes Otti & Renée Nix. Het merk staat voor Little & Laidback, wat je kunt lezen als nonchalant en ‘lekker zittend’. Nixnut is de collectie voor Niksnutten, dus voor baby’s en kleine kinderen die inderdaad niets liever doen dan de hele dag enkel willen spelen, slapen, chillen en eten. Nou ja af en toe wat huilen maar daar is Nixnut ook perfect voor 🙂 De uniseks collectie van basic kleuren en items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen uit Europa en kunnen het hele jaar door gedragen worden. De designs worden gekenmerkt door de zachte joggingstoffen, natuurlijke kleuren en kleine details. Nixnut is comfy en speels!

Ideaal zijn de gestreepte basics van de mid-collectie van Nixnut die vanaf vandaag in de schappen ligt. Lotus heeft een longsleeve en een slim pants van deze tussen-collectie en het zit super comfortabel! Het stofje is lekker zacht en alles heeft dé ideale pasvorm voor de kleine kinderen om lekker in te kunnen bewegen. En wat vind je van de extra inzetstukjes op de knietjes van de legging? Een klein detail dat ook daadwerkelijk een functie heeft om de knietjes te beschermen van de kruipende baby’s. De collectie is zo ontworpen dat alle items afzonderlijk maar ook bij elkaar uit diverse collecties goed te combineren zijn! Bijvoorbeeld dit zwarte vestje met houten knoopjes en spikkeltjes in de stof is een ideale combinatie voor op alle basics in de collectie. Het herkenbare Nixnut-detail is het bruine leren labeltje, de houten knoopjes en een raw cut afwerking die terug zijn te vinden op deze mooie, zachte, unisex mid-collectie.


Prijs: bomber vest zwart €39,95 | longsleeve streep €29,95 | slim pants streep €26,95
Shop: op www.nixnut.nl en bij retailers: hier of hier

Credits: fotografie ©minibelle.nl

 Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalDeze blogpost is gemaakt in samenwerking met Nixnut maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply