Kindermode trends: opvallende grappige teksten en illustraties van Tough Cookie

Kindermode trends: opvallende grappige teksten en illustraties van Tough Cookie

Tegenwoordig is slowfashion niet meer weg te denken uit de kindermodewereld en steeds meer merken komen met vaste niet-seizoensgebonden items in de collecties. Dat vind ik zelf ideaal voor Nederland waar kinderen toch ook wel in de zomer nog wel vaker truitjes en broeken aandoen, naar school of op de fiets of gewoon voor tijdens buitenspelen.

Te gekke kleurtjes, grappige prints en opvallende teksten op de kleertjes zijn een absolute aanvulling in de kledingkast van je mini. Het is een leuke manier om net iets anders te zijn dan de rest en je eigen of je mini persoonlijkheidje naar boven te brengen. ‘Bite me!’, ‘Tough cookie’, ‘Happy’, ‘Roller disco’ en teksten in retrostijl – dat allemaal zie je op de nieuwe items uit de zomercollectie 2017 van Tough Cookie! De sweaters zijn een vast items in alle collecties, maar wat nieuw is: de kleur roze! Te gek voor meisjes, toch? Stoer en lief tegelijk en het zit ook nog eens lekker buggy en comfortabel. Tough cookie ontwerpt kleding voor kindjes in de maat 56 t/m 104. Omdat het net wat oversized valt kan je altijd een maatje groter nemen en is het ook zo langer door te dragen!


Lotus en Belle hebben beide dezelfde trui aan in de maten 86/92 en 98/104.
Je shopt deze trui online via de concept kinderkleding winkel Lot&Tom voor maar € 38,95 en mocht jouwmaat uitverkocht zijn, dan kan je die altijd nog nabestellen. Lot&Tom is de kinderkleding webshop voor jongens en meisjes met hele mooie hippe kindermode merken als Tough Cookie, CarlijnQ, Small Rags, One more in the Family, Little Indians en méér!

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Lot&Tom maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

 

Leave a Reply