Gespot: nieuw kinderkledinglabel ‘Little Man Happy’ uit Berlin

Gespot: nieuw kinderkledinglabel ‘Little Man Happy’ uit Berlin

Wow, wat een waanzinnige kleertjes heeft dit nieuwe Duitse kinderkledingmerk Little Man Happy: Een uitgebreide ‘easy to wear’ collectie voor zowel meisjes als jongens. De nieuwe zomercollectie 2017 zit vol met de nieuwste trends en is voor alle monochrome liefhebbers zeker een aanrader om een kijkje te nemen.

Little man happy is vrij jong merk opgericht in Berlin door ontwerpster Yvonne en heeft mode ervaring in high fashion and haute couture. Haar doel is om volwassen mode door te vertalen naar mode die kinderen aanspreekt. Duidelijke vormen, hoogste kwaliteitsnormen, milieuvriendelijke materialen en organische prints zul je in elke collectie terugzien komen.

In de zomercollectie 2017 komen naast zachte roze kleuren en te gekke prints veel monochrome organic kleertjes voor en onze favoriet is deze summerdress met de jungle/maze print. Wat een leuk verschijnsel is het toch tussen al onze zwart-witte kleertjes voor Lotus: Makkelijk te combineren, uiterste draagcomfort, uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm! Little Man Happy hanteert niet zo vaak voorkomende tussenmaten van 68/74; 80/86; 92/98 etc. Dus het is ideaal als je kindje (net als Lotus) rond 83 cm is en ideaal past in de tussenmaat van 80/86. Little Man Happy Jungle Maze summer dress kost €48,00 en gaat tot maar liefst maat 122!


Little Man Happy is in Nederland te koop bij Bon Bon Bleu. Bon Bon Bleu is een online shop voor kids van 0-8 jaar met de tofste kleding, kinderkamer accessoires, kraamcadeautjes en speelgoed.

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalDeze blogpost is gemaakt in samenwerking met Bon Bon Bleu maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply