De outfit van Senne: een zomerse onesie voor jongens én meisjes!

ukkoni kinderkleding duurzaam zomerse onesie voor jongens én meisjes

Over een aantal weken vertrekken wij als gezin naar de Griekse zon. Ik kan nu al niet wachten op de warmere temperaturen en om lekker uit eten te gaan met Senne. In Senne zijn koffertje gaan vooral comfortabele outfits. Geen knellende elastieken of schurende ritsen, maar veel zachte stoffen. Onesies en rompers zijn hier dan ook favoriet tijdens het mooie weer. Voor mijzelf gaan dan ook vooral maxi-dresses en luchtige shorts mee in de koffer. Heerlijk na een dagje aan zee voor een middagje uit.

Tijdens mijn zoektocht naar een mooie onesie zonder mouwen kwam ik dit neutrale exemplaar van Ukkoni tegen. De neutrale lichte oatmeal kleur maakt hem geschikt voor zowel jongens als meisjes. Wat de onesie tevens zo speciaal maakt zijn de details, zoals de houten knoopjes van resthout bovenaan. Zoals Ukkoni zelf aangeeft laten zij zich graag inspireren door de wereld gezien door de ogen van een kind. Persoonlijk vind ik dit een hele fijne gedachte, een kind moet kind kunnen zijn!


De items van Ukkoni zijn verkrijgbaar via www.ukkoni.com. Hier vind je naast de onesie onder andere ook t-shirts en leggings van GOTS gecertificeerd organisch katoen. Een mooie nieuw merk op de markt wat zich onderscheidend opstelt door gebruik te maken van Afrikaanse invloeden.

Credits: fotografie en tekst ©kimrozaProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetCreative Commons-Licentie

1 Comment

  1. […] heeft Kim een outfit van Senne gedeeld en wat stond de Ukkoni onesie patchways hem prachtig! De outfit van Lotus is een echte […]


Leave a Reply